Ameriški slamnik v kremnem medu 250g

15,00 

Ameriški slamnik v kremnem medu je naš inovativen proizvod, v katerem smo združili naš odličen med in ameriški slamnik. Kremnemu medu smo dodali prah ameriškega slamnika, ki smo ga pridobili z liofilizacijo naših rastlin. Liofilizacija je postopek sušenja rastline, pri katerem ohranimo kar največjo vsebnost koristnih sestavin Ameriškega slamnika.

Naše čebelje družine nam pridelajo med, ki smo ga obogatili z Ameriškim slamnikom, nabranim na naših njivah v neokrnjeni naravi.

Ameriški slamnik v medu krepi imunski sistem, pomirja kašelj in pomaga v boju proti okužbam. Omamnega okusa, ki vas bo očaral.

100% naravno, brez dodanih konzervansov. Primerno za otroke in odrasle. 

Kategorija:

Opis

Ameriški slamnik v medu je naš inovativen proizvod, v katerem smo združili naš odličen med in ameriški slamnik. Kremnemu medu, ki ga pridelajo naše čebelje družine, smo dodali prah ameriškega slamnika, ki smo ga pridobili z liofilizacijo naših rastlin.

Liofilizacija je postopek sušenja, pri katerem ohranimo celoten spekter vitaminov in vseh koristnih učinkovin, ki jih ima rastlina ameriški slamnik. Na naših njivah skrbno in z ljubeznijo pridelujemo ameriški slamnik, ki je gojen po principu ekološke in integirane pridelave. Naši nasadi so v neokrnjeneni naravi, v majhni vasici Bučerca pri Krškem, kjer v bližini ni intenzivnega kmetijstva in industrije.

Koristni učinki za zdravje, ki jih ima med, so tako še močnejši in bogatejši z ameriškim slamnikom. Ameriški slamnik v medu je popolna kombinacija za podporo zdravju in imunskemu sistemu. Polnost okusa v kremasti strukturi.

Primeren je za otroke in odrasle.

Kakšne učinke ima ameriški slamnik na zdravje?

Ameriški slamnik uporabljamo za dvig odpornosti, preprečevanje alergij, kot pomoč pri astmi, senenem nahodu in s tem povezanimi težavami z dihali, vnetjih sečnih poti, tudi za zdravljenje depresij in drugih težav. Odlično se obnese tudi pri celjenju ran.

V čem je posebnost naše pridelave in predelave?

Z visokim spoštovanjem do narave, ljubeznijo in pravilno nego rastline, ameriški slamnik gojimo že več kot 20 let. Naši nasadi so v neokrnjeni naravi, kjer ni intenzivnega kmetijstva in industrije. Rastlino gojimo po principu ekološke in integrirane pridelave.

Posebnost naše predelave je v tem, da rastlina ne čaka na predelavo, ampak se predela takoj, ko se naberejo cvetovi na njivi – načeloma velja, da se mora slamnik predelati v roku 24 ur, pri nas se predela v največ 8 urah po nabiranju, najpogosteje kar takoj (v roku 1 ure). Čas od žetve od predelave je tako zelo kratek, kar zagotavlja najvišjo vsebnost vseh vitaminov in koristnih učinkovin v naših proizvodih.

Pridelujemo tudi domač kakovosten med naših čebeljih družin.

GOR