Ameriški slamnik v domačem sadjevcu 350 ml

15,00 

V domačem sadjevcu namočena rastlina Ameriškega slamnika, z dodanim sladkorjem. Prijetnega okusa, v katerem zaznamo značilen okus rastline.

Visoka vsebnost ameriškega slamnika pridelanega v neokrnjeni naravi. Več kot 20-letna tradicija s postopki pridelave in predelave, ki zagotavljajo kar najvišjo vsebnost vitaminov in koristnih učinkovin v sirupu.

100% naravno. 

Categories Tags
Deli

Opis

V domačem sadjevcu namočena rastlina ameriškega slamnika, z dodanim sladkorjem. Prijetnega okusa, v katerem zaznamo značilen okus rastline.

Na naših njivah skrbno in z ljubeznijo pridelujemo ameriški slamnik, ki je gojen po principu ekološke in integirane pridelave. Naši nasadi ameriškega slamnika so v neokrnjeneni naravi, v majhni vasici Bučerca pri Krškem, kjer v bližini ni intenzivnega kmetijstva in industrije.

Posebnost naše predelave je v tem, da rastlina ne čaka na predelavo, ampak se predela takoj, ko se naberejo cvetovi na njivi – načeloma velja, da se mora slamnik predelati v roku 24 ur, pri nas pa se predela v največ 8 urah po nabiranju, najpogosteje kar takoj (v roku 1 ure). Čas od žetve do predelave je tako zelo kratek, kar zagotavlja najvišjo vsebnost vseh vitaminov in koristnih učinkovin v naših proizvodih.

Vsi naši proizvodi vsebujejo zgolj ameriški slamnik (ne dodajamo nobenih drugih zelišč) in so pridelani večinoma iz cvetov (95% surovin so cvetovi, nekaj pride zraven tudi listov in stebel), saj je največja koncentracija učinkovin v nadzemnem delu rastline.