-20%

Praznični paket

20,00 

V prazničnem paketu smo združili dva odlična proizvoda iz ameriškega slamnika. “Klasiko” med izdelki iz ameriškega slamnika – ameriški slamnik v domačem sadjevcu, ter naš najnovejši inovativen proizvod – ameriški slamnik v kremnem medu.

Ameriški slamnik v kremnem medu je naš inovativen proizvod, v katerem smo združili naš odličen med in ameriški slamnik. Kremnemu medu smo dodali prah ameriškega slamnika, ki smo ga pridobili z liofilizacijo naših rastlin.

Ameriški slamnik v domačem sadjevcu, z dodanim sladkorjem, je najbolj poznan izdelek iz ameriškega slamnika. Je prijetnega okusa, v katerem zaznamo značilen okus rastline.

Kategorija:

Opis

Na naših njivah skrbno in z ljubeznijo pridelujemo ameriški slamnik, ki je gojen po principu ekološke in integirane pridelave. Naši nasadi ameriškega slamnika so v neokrnjeneni naravi, v majhni vasici Bučerca pri Krškem, kjer v bližini ni intenzivnega kmetijstva in industrije.

V domačem sadjevcu namočena rastlina ameriškega slamnika, z dodanim sladkorjem. Prijetnega okusa, v katerem zaznamo značilen okus rastline.

Ameriški slamnik v medu krepi imunski sistem, pomirja kašelj in pomaga v boju proti okužbam. Omamnega okusa, ki vas bo očaral.

GOR