Destilat ameriškega slamnika 250 ml

12,00 

Ameriški slamnik v žganju. Ob žganjekuhi se poleg alkohola izloči tudi eterično olje, zato destilat ob zunanji masaži ne izsuši kože, ampak jo naredi mehko in svilnato. Prav tako destilat Ameriškega slamnika pomaga pri hitrejši regenaraciji kože, herpesu, aftah, vnetih dlesnih itd.

Visoka vsebnost ameriškega slamnika pridelanega v neokrnjeni naravi. Več kot 20-letna tradicija s postopki pridelave in predelave, ki zagotavljajo kar najvišjo vsebnost vitaminov in koristnih učinkovin v destilatu.

Kategorija:

Opis

Pri čem nam pomaga ameriški slamnik v žganju – destilat ameriškega slamnika?

Ameriški slamnik uporabljamo za dvig odpornosti, preprečevanje alergij, kot pomoč pri astmi, senenem nahodu in s tem povezanimi težavami z dihali, vnetjih sečnih poti, tudi za zdravljenje depresij in drugih težav. Odlično se obnese tudi pri celjenju ran.

Ameriški slamnik v žganju – destilat pomaga pri hitejši regeneraciji kože, herpesu, aftah, vnetih dlesnih itd.

V čem je posebnost naše pridelave in predelave ameriškega slamnika?

Z visokim spoštovanjem do narave, ljubeznijo in pravilno nego rastline, ameriški slamnik gojimo že več kot 20 let. Naši nasadi so v neokrnjeni naravi, kjer ni intenzivnega kmetijstva in industrije. Rastlino gojimo po principu ekološke in integrirane pridelave.

Posebnost naše predelave je v tem, da rastlina ne čaka na predelavo, ampak se predela takoj, ko se naberejo cvetovi na njivi – načeloma velja, da se mora slamnik predelati v roku 24 ur, pri nas se predela v največ 8 urah po nabiranju, najpogosteje kar takoj (v roku 1 ure). Čas od žetve od predelave je tako zelo kratek, kar zagotavlja najvišjo vsebnost vseh vitaminov in koristnih učinkovin v naših proizvodih.

Visoko koncentriran destilat ameriškega slamnika, ki vsebuje kar največ učinkovin in vitaminov, ki jih ponuja rastlina. 

GOR