Ameriški slamnik v domačem sadjevcu 350 ml

17,00 

V domačem sadjevcu namočena rastlina Ameriškega slamnika, z dodanim sladkorjem. Prijetnega okusa, v katerem zaznamo značilen okus rastline.

Visoka vsebnost ameriškega slamnika pridelanega v neokrnjeni naravi. Več kot 20-letna tradicija s postopki pridelave in predelave, ki zagotavljajo kar najvišjo vsebnost vitaminov in koristnih učinkovin v likerju.

100% naravno. 

Kategorija:

Opis

V domačem sadjevcu namočena rastlina ameriškega slamnika, z dodanim sladkorjem. Prijetnega okusa, v katerem zaznamo značilen okus rastline.

Na naših njivah skrbno in z ljubeznijo pridelujemo ameriški slamnik, ki je gojen po principu ekološke in integirane pridelave. Naši nasadi ameriškega slamnika so v neokrnjeneni naravi, v majhni vasici Bučerca pri Krškem, kjer v bližini ni intenzivnega kmetijstva in industrije.

Posebnost naše predelave je v tem, da rastlina ne čaka na predelavo, ampak se predela takoj, ko se naberejo cvetovi na njivi. Čas od žetve do predelave je tako zelo kratek, kar zagotavlja najvišjo vsebnost vseh vitaminov in koristnih učinkovin v naših proizvodih.

Vsi naši proizvodi vsebujejo zgolj ameriški slamnik (ne dodajamo nobenih drugih zelišč) in so pridelani večinoma iz cvetov, saj je tu največja koncentracija učinkovin v nadzemnem delu rastline.

GOR